Idag gjorde vi en tacoinspirerad pizza och jag gjorde en kryddblandning som jag blev inspirerad av från förra helgen då jag gjorde indiskinspirerad mat
Goda blev de så nu är kvällarna räddade ett tag framöver. Vi har ju vår lilla kvällsritual då vi tar oss en kopp te och ett par kex eller knäckebröd med ost och det drar med sig lite jobb eftersom sådana kex inte kan köpas
Kände att jag inte hade nån bra teknik när det gällde att rulla själva kåldolmarna, alla ser olika ut, men det är ju smaken som det är det viktigaste och goda var dom
Receptet hämtat från boken LCHF husmanskost av Anna HallénLåna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Annars är ett tips att köpa senaste numret av Mat&Hälsa – där de bjuder på en massa fina recept (däribland mina egna tårtrecept – tips inför midsommaren)
Antingen va det grymt länge sen jag åt LCHF bröd eller va så helt enkelt detta helt supergott. Hittade det genom LCHFklubben och ändrade det lite efter vad jag hade hemma
Som allt glutenfritt bröd - och i synnerhet det med bakpulver - så är brödet godast alldeles färskt. Även om jag inte är någon hängiven eller trogen LCHF-anhängare (äter både potatis och massor med rotfrukter, bär och frukt som jag personligen tror att de flesta av oss mår bra av), så exprimenterar jag emellanåt med att försöka hitta på bra och nyttiga matbröd med så lite kolhydrater i som möjligt
Vi har fyllt dagarna med godmat (exempel kommer när vardagen hinner ikapp mig, jag lovar. Jag tyckte att det var alldeles nyss den började, semestern, ändå är den redan snart över för den här gången
Ingredienser. 3 ägg. 1 dl philadelfia ost. nypa salt. Tillagning. Separera äggen , vispa ägg vitan med saltet till ett hårt skum & vispa gulan med philadelfia till len smet