Fyll med vispad GräddeochBär efter säsong, jag hittade lite smultron på min skogspromenad. Mandelmusslor bakade ofta min Mamma till kalas, då fyllda med hjortron från myrarna i närheten av vår fjällnära gård
varma citronsaften i kastrullen med äggulor ochgrädde. citronsaften tillsammans med skal och socker. När allt är kallt, servera med vispad grädde på toppen
Garnera med färska bär. Efter en underbar helg med sommarvärme, som gjorde det så mycket enklare att tanka ny energi, känner jag mig nu redo för en ny arbetsvecka
Pannkakstorsdag med veganska, glutenfria proteinpannkakor medkokosgräddeochbär. *Havre i sig är naturligt fritt från gluten, däremot behandlas det ofta med produkter som innehåller gluten och vissa kan därför vara känsliga mot havre
Fyll den enkelt medgräddeochbär, kanske ringla över lite kolasås eller lite smält vit choklad. Nu är det snart dags för midsommar och jag tänkte passa på att tipsa om en riktigt härlig sommardessert som du kan toppa med dina favoritbär
Denna våffeltårta bjöd jag på nyligen, fylld med friska smaker som lemon curd, gräddeochbär. Avsluta med att toppa tårtan medbäroch pudra över lite florsocker om önskas
Låt ugnsluckan stå lite på glänt med hjälp av en träslev eller liknande. Först en marängbotten, sen jordgubbsmousse med vit choklad, därefter vispad gräddeoch färska bär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.