Mina favoriter

Mina favoriter

  • 4 Recept
Mina favoriter
Dinkelbröd med bra Givärde

Dinkelbröd med bra Givärde

Skållning. Koka upp vattnet och slå det över mjölet. Rör ihop till en klumpfri deg. Täck med handduk och låt stå minst 6 timmar
Dinkelbröd med eller utan surdeg

Dinkelbröd med eller utan surdeg

I ännu ett försök att baka ett lite nyttigare riktigt gott bröd så faller jag tillbaks till dinkelvete, en av våra ursprungliga former av vete, som kom till på helt naturlig väg för mycket länge sen, den kräver inte mycket näring i jorden och den är motståndskraftig mot skadedjur
Långpannebröd med dinkel och havrekli

Långpannebröd med dinkel och havrekli

Vanligtvis brukar vi ha fullt med bröd i frysen, men nu var det nästan slut. Denna vecka är redan tuff och då passar det med något lättbakat