Alla tre är supergoda men snyggast är ju den rödbetsgravade . Ska du göra egen gravadlax så är det dags att börja nu eller i alla fall dags att börja inhandla lax
Dela chilin på längden, ta bort kärnorna och finhacka fruktköttet. Grundrecept. Låt oljan stå framme så att den är rumstempererad när du ska laga aiolin
Vad man än tänker ha på sitt julbord, klassiskt julbord, kalkonjulbord eller något helt annat så tycker jag ändå den gravadelaxen är given på julbordet
Jag har här gjort tre olika sorter med smak av ljuschoklad, schweizernötchoklad och vitchoklad. Något av det enklaste julgodiset som går att göra, men ändå köper de flesta av oss ischoklad i butiken
I Jespers bakskola kan du se hur du kan forma bullarna påtre olika sätt. Forma dina bullar på önskat sätt (snäcka eller knut) och lägg dem på plåt med bak papper eller silikon duk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.