Istället för present så stod jag för efterrätten, det blev pannacotta med smak av vanilj och med ett täckte av fläderblomsgelé, dekorerat med färska jordgubbar
Här kommer en riktigt snabb ”fusktårta” med inga hemmagjorda ingredienser alls. Hahaha inget tårtanslag här heller (som är en av de mest populära inlägget här på sidan)
MUMS. Denna gjorde jag till julaftonens godis/efterrättsbuffé. Så enkel och uppskattat att servera en pannacotta som man förbereder redan dagen innan servering
Jag tog en fläderblomsgelé som var väldigt god till den saftiga steken. Direkt från ugnen Den får inte bli torr En härlig och underbart god maträtt Gnid in skinksteken med vitlök och salta
Värm ugnen till 200 grader. Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och pösigt. Blanda i mjölet. Spritsa eller bred ut smeten tunt med en liten sked till ca 12 cm långa stänger på plåtar med bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.