Nu verkar det som om min envishet äntligen har gett resultat, för denna gång lyckades jag få till ett surdegsbröd som inte bara gick att äta, utan som dessutom smakade riktigt bra
Extra kul att det var ett vin från Kalifornien. När jag googlade på vinet hittade jag dessutom ett DN-recept perfekt anpassat för vinet - "Kycklingfilé med pumpa, morötter och kycklingsky"
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Det här receptet är ett tips från MixWell och Viveca som la ut receptet på deras facebook-sida. Lägg degen på ett mjölat bakbord och dela den i 10 delar
Julkryddade revbensspjäll i ugn recept Riktigt god julsmak på revbensspjällen får du genom att pensla köttet med en blandning av olja, apelsinjuice, honung och ingefära
Men köttet blir i alla fall extremt saftigt. Typ, det här låter ju gott. Om inte vill jag slå ett slag för detta recept som jag gjorde till Snellmans hemsida i höstas
Idag har jag och Amanda bakat riktiga goda och saftiga lussekatter. Eftersom jag inte tycker att russinen är någon höjdare i lussekatterna så valde jag att byta ut dem mot andra godsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.