Tänd gaselementen påsidorna eller fördela ut kolet i ena änden av grillen. Häll bort hälften av ölen (förslagsvisi munnen), slå iliquid smoke och sätt kycklingenpå burken
Då tändes grillen och på den blev det fylld lövbiff och naanbröd till detta krämigpotatisgratäng. Det var litedåligt väder på dagen, men påeftermiddagen kom solen
Fisk funkar lika bra pågrillen som påspisen och jag tycker att det allra enklaste att laga små paket av folie, då blir det inget kladd och inget som bränner fast
Originalreceptetfinns här. När jag gör den så blir receptet såhär. Marinad. olja tillstekning. Dela kycklingfiléernaibitar, blanda allt tillmarinaden och låt bitarnaliggaimarinadeni kylen över natten
12 färskpotatisar. 2 burkar ansjovisfilé à ca 50 g. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 12 färskpotatisar 4 kokta ägg 2 rödlökar 2 burkar ansjovisfilé à ca 50 g 1 krm salt 1 krm peppar 75 g Arla® Svenskt Smör
Fyll på med vatten så det täcker köttet och koka långsamt i tre timmar. Tänd grillen, grilla köttet runt om och pensla glaze under tiden, tills du har en fin, knaprig yta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.