Bläckfisk fylld med chili, ingefära, citrongräs, räkor, cocosnötsgrädde och örter
Happily munching
Happily munching
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Bläckfisk fylld med chili, ingefära, citrongräs, räkor, cocosnötsgrädde och örter 2 portioner
  •  
  • Du behöver
  • 1 gul paprika, finhackad
  • 1 stjälk citrongräs, finhackad
  • 1 cm ingefära, finhackad (jag kommer dock öka på mängden nästa gång)
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 1 handfull koriander hackad (hälften till fyllningen och hälften till såsen)
  • 1 handfull mynta hackad (hälften till fyllningen och hälften till såsen)
  • 1 tsk krossad chili
  • 1 vårlök/salladslök finhackad
  • 200 gram räkor (behålla några räkor att strö över den färdiga rätten)
  • 600 gram bläckfisk (antingen en hel eller flera små)
  • tandpetare (om du har mindre bläckfiskar)
  • 1 tsk smakneutral olja (rapsolja, solrosolja)
  • 400 ml cocosnötsgrädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.