Mina favoriter

Mina favoriter

  • 5 Recept
Mina favoriter
Saltimbocca à la romana

Saltimbocca à la romana

Det här receptet hittade vi på recept. nu. Kock Carlo Barsottis recept är det. Och enligt honom innehåller en riktig saltimbocca absolut ingen grädde eller mjöl
Fylld bläckfisk – sällsynt och berusande gott!

Fylld bläckfisk – sällsynt och berusande gott!

Bläckfisk är fantastiskt gott och kan ätas på så många fler sätt än friterad i ringar (även om det tillsammans med vitlöksstinkande aioli är ett av mina starkaste festivalmatminnen någonsin)
Mozzarellafylld bläckfisk med tomat och basilika

Mozzarellafylld bläckfisk med tomat och basilika

Gör så här. Rensa och skölj bläckfisken noga. Ta ut det vita porösa ryggbenet om det finns kvar, annars räcker det om du känner med fingrarna på insidan och drar bort några ben som känns tydligt
Lyckad fredagsmiddag. Fylld bläckfisk

Lyckad fredagsmiddag. Fylld bläckfisk

Ingredienserna - dock skippade jag basilikan och ägget. Jag fick en idé om att göra fylld bläckfisk och fokuserade först på att hitta själva bläckfisken