En riktig tabuleh innehåller mycket lite boulghour /couscousgryn och mest blad persilja och tomat. Den ska se grön röd ut med lite prickar i utav couscousen
Börjar kunna sitta ute på balkongen nu och äta kvällsmat solen står på, det är fint. Jag hittade en mango på gatan härom dagen och tog hem den för att göra smoothie, köpte citron och frysta hallon samt yoghurt för att ha i
Jag är inne i en period då jag bara älskar att laga mat. Det går i perioder och oftast brukar matlagningsintresset öka när jag hittar spännande produkter
Låt bulguren vila i citronsaften medan du jobbar med andra ingredienserna så att kornen sväller. Finhacka persiljan, tomaterna och löken och blanda tillsammans
Dela. Min och makens absoluta favorit sallad är tabboule. Jag gör tabboule minst två gånger i veckan och ibland äter vi den precis som den är med lite tsatsiki och pitabröd och ibland som tillbehör till middagen
Couscous med hjortfärsbiffar, äppeltsatsiki och tabouleh. Jag tittar inte särskilt ofta på "Halv åtta hos mig" men jag har förstått att det är väldigt populärt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.