Hej då påsken!
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 kg rimmad
  • 1 msk torkad timjan
  • 1 msk rapsolja
  • 1 msk kinesisk soya
  • 1 msk osötad senap
  • 2 msk finhackad färsk
  • 1 tsk torkad timjan
  • 1 dl majonäs
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 äpple
  • 2 hårdkokta ägg
  • 1 dl tinade gröna ärtor
  • 1 stjälk blekselleri
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 125-150 g urkärnade
  • 325 g ljummet vatten
  • 10 g färsk jäst
  • 300 g vetemjöl
  • 75 g rågsikt
  • 75 g grahamsmjöl
  • 25 g olivolja
  • 10 g havsalt
  • 2 msk hackad färsk rosmarin
  • 1 msk färsk timjan
  • 1 ½ msk olivolja
  • 2 msk hackad färsk rosmarin
  • 1 msk färsk timjan
  • 100 g kavring
  • eller grovt bröd
  • 35-40 g smör
  • 80 g västerbottensost
  • 2 dl crème fraiche
  • 200 g philadelphiaost
  • 2 gelatinblad
  • 4 förrätter (servera då tillsammans med tex ruccola och lufttorkad skinka)
  • 2 knippen färsk grön sparris
  • 100 g riven parmesanost
  • 70 g pinjenötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.