Vi hoppas att ni inte tröttnat än i alla fall för idag kommer det ett gott grilltips här i köket, det blir grillatsidfläsk med en frisk sallad med lite hetta i dressingen som tillbehör
Såhär fixar du till grillatsidfläsk med hjärtsallad. I fredags när jag gick och handlade på Coop i Lund, som har en fantastisk köttdisk, hittade jag en hel bit sidfläsk som såg jättefin ut
Drygt ett kilo sidfläsk. Jag hade ju den här dagen planerad. Jag skulle äta frukost på verandan, påta i trädgården under dagen och framåt kvällen skulle jag sitta och titta på grillen med en folköl i handen
Som bondbönor, som jag inte ätit på år och dar och grillatsidfläsk som var något helt nytt för mig. Blanda samman olja, citron, salt & peppar och ringla över salladen, servera med det grillade sidfläsket
Se till att högrevs- och sidfläskbitarna är halvfrusna när de ska malas, jag fuskade med detta och svor både en och två gånger över hur svårt det var att mala
Sätt ugnen på 225 grader. Skär kyckling, paprika, purjolök och tomater i bitar. Lägg i allt förutom kycklingen i en ugnsfastform och stek i ugnen ca 10 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.