En väldigt tacksam och enkel middag är såna man gör ”allt-i-ett” och det sköter siglite själv. Här har jag blandat kyckling med potatis och liteolika grönsaker, paprika, tomat, purjo mm
En supergod kycklingrätt där allt sköter sig själv i ugnen och du kan göra nåt annat under tiden. Idag är det mors dag och jag skickarminhälsningtillhimlen där min mamma bor
Under tiden skär du kycklingenimindrebitar, tänk att man ska kunna äta med sked. Detta började som en tanke, blev sedan början på en rätt, sedan ångrade jag mig och tänkte om, sedan ångrade jag migigen och här är resultatet
Kycklingfond. Favoritirepris som vi lagade för någon vecka sedan. Vi har alltidlite smått och gott hemma både i kyl och frys så att rensa och samtidigt få en god middag är win-win
Skär kycklingeni ganska små bitar. Haka lök och vitlök. Fräs kyckling och lök i fettet. Häll i vatten, buljongtärning, passerade tomater, oregano, lagerblad
Den här typen av gratäng brukade jag laga ibland när vi fortfarande åt fisk. Nu äter vi ju intefisk längre men jag vill ändå fortsätta göra dessa smidiga så kallade 'allt i ett gratänger'
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.