Så gott. Salladen passar förutom till anka också till lamm, ja faktiskt tillalltkött. Blanda allting, och du har en härligt fräsch sallad som passar utmärkt till anka
Skölj dem ordentligt i kallt vatten och lägg dem sedan i en skål. Likaså är det om du letar recept på något gott att servera till det grillade - mycket baseras på creme fraiche och andra produkter av komjölk
Rättikagratäng - receptet finns här. Blanda majonnäs, crème fraîche, senap, finhackad kapris, salt och peppar, smaka av och vänd ner det kylda stekta, ställ åter kallt minst en timme innan servering
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Parmesan- och cayennefyllda potatoskins. -) Vad ska ni hitta på. Kött, kyckling eller fisk har man ju ofta som bas men ibland tycker jag det kan vara svårt att komma på nya såser ochtillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.