Midsommarsnapsen! Vi hade lite svårt att bestämma oss för bara en smak så det fick bli två, en svartvinbärssnaps och en citronsnaps aubeurresalee
Svartvinbärssnaps med ingefära Skala ingefäran och skär den i skivor. Skölj av svartvinbärsbladen väl. Varva ingefära, blad och bär i ett kärl, och toppa upp med vodkan Ica kuriren
Citronsnaps med dill och havtornssnaps Tidigare har jag gjort en med stjärnanis, mynta och rabarber, svartvinbärssnaps och citronsnaps. Jag dricker sällan snaps men det finns några tillfällen varje år då jag kan tycka att det är gott och kräftskivan är ett sånt Sandras matkrypin
Svartvinbärssnaps Lägg bären i en burk och slå över brännvinet. Sätt på ett lock och ställ det svalt i 1-3 veckor. Sila av ordentligt och servera väl kyld Matklubben.nu
Svartvinbärssnaps Fyll en flaska med svarta vinbär och mynta. Tryck ner två sockerbitar och häll på brännvin tills flaskan är full Matklubben.nu
Midsommarsnapsen! )Hallonsnaps eller svartvinbärssnaps, ca 1 1/2 liter. Nu är det hög tid att sätta igång med midsommarsnapsen Marysia Solange Klim Mat & Dessert
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.