Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det. Det är en krämig mörk choklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese och kaffe i
Vi avslutade helgen och semestern med. Riklig chokladsmakoch den lilla touchen av Baileys (jag vet att likör innehåller mycket socker, men mängden är så försvinnande liten i det stora hela) och kaffebönorna gör den här chokladkakan till en riktig höjdare
Finhacka chokladenoch blanda ner den i mjölblandningen. Den är iaf definitivt den saftigaste, och måhända inte alltför nyttig, och trots att denhåller i evigheter i kylskåpet så varar den oftast inte särskilt länge
Tryck till dem med en gaffel i ett korsmönster. Den här lilla kakan går snabbt och lätt att göra, den går bra att frysa (tinar på ett par minuter) och har en underbar smak av kaffe ochchoklad
Med små presenter och att man gör något fint för varandra. Men bara för det behöver man ju inte låta bli helt att göra något trevligt bara för ATT det är Alla Hjärtans Dag, så jag snodde ihop en busenkel dessert förra veckan som jag hittade inne hos Sara med bloggen Vardag
Vill man ha chokladmuffins men inte gillar kaffe, skippa kaffepulvret. topping (jag hade kesella blandat med mandelsmör och så en extra klick mandelsmör på det)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.