Rotsaker tillsammans med kycklingen, servera med vitkålssallad och du har en middag helt i säsong. Blanda samman ingredienserna till marinaden och lägg den tillsammans med kycklingdelarna i dubbla plastpåsar
När jag var barn och bodde på missionsstationen i Congo hade vi egna höns som försåg oss både med ägg och kött, och söndagsmiddagen bestod ofta av just höns
Krydda och smaka av med svartpeppar. Stek filéerna i smör i en stekpanna, krydda med svartpeppar. Både bacon ochädelost ger väldigt god smak till både kyckling och sås
Bred ädelostenoch sen oliverna i fickan, lägg över "locket" igen. ) Den blev ganska mild, lite grönpepparsting i såsen, jag kan tänka mig att ädelost man smular kanske kommer fram mer i smak även om denna också smakade
Salta och lägg kycklingen uppe på alla rotsaker. Nu är det tyvärr väldigt vanligt att man har sprutat in vatten i kycklingen och kallar det då för mörad
Snitta kycklingfiléerna, salta och peppra. Fyll filéerna med tomat och basilika blandningen. Rulla prosciutton runt de fyllda filéerna, bryn dem och lägg dem i en ungsfast form
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tina och skiva/strimla kycklingfilénoch lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.