är att skära ut en ”lagom” bit smördeg(efter hur sugen du är ) och just idag hade jag Rene Voltaires Hazelnut & Chocolatespread hemma så då bredde jag ett lager av denna ljuvliga kräm på smördegen, rulla ihop och lägg den eller dem på en plåt, pensla med uppvispat ägg och strö på mandelspån
Pensla laxskivornamed olja och krydda med citronpeppar. Pingsten står nu för dörren så jag tipsar här om supergod och festlig laxrätt som jag tycker ni ska laga i helgen
Skicka mede-post. Ugnsbakadlax. över laxen och servera med och örtsåsen och kokt potatis. laxen en fräsch, vårig fänkålssallad med en frisk och örtig kall
Täck degens yta med ett lager olja, lägg ut kvistar av färska örter och klappa in dem i degen. Knåda degen kraftigt i några minuter så att glutentrådarna blir starka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.