4 Salsa 1 mango 2 avokado 1/2 rödlök 1/2 gurka 1 lime salt och peppar 1 msk olivolja Ris och sallad 4 port ris eller annat gryn 1/2 isbergssallad Lax ca 600 g laxfilé 1 msk riven färsk ingefära 1 msk honung 1 msk soja 1 msk vatten 1 tsk olja Lägg till i inköpslistan
Igår blev det en god bowl med halstradlax, vitkål, morötter, gurka och rödbetor. Älskar kombinationen med mjuka och krispiga grönsaker tillsammans med den lite sotiga smaken på laxen
Fördela salsan över laxen. 500 gram laxfilé i portionsbitar. Strö blandningen på laxen och låt stå i rumstemperatur i 20 min. Stek laxen 2-3 min på varje sida. Halstradlax med sommarsalsa 12 propoints 4 portioner. 500 gram laxfilé i portionsbitar
Lax, fänkål och saffransaioli på en måndag. Krydda laxen med salt, peppar och paprikapulver. Lägg upp belugalinser på en tallrik, toppa med fänkål och lax
1 kg färsk lax av mittbiten, eller i benfri filé med skinnet kvar. 1citronklyftorFiléa laxbiten och ta bort alla ben eller halvera laxfilén. 1Skär laxen i 6 breda bitar och halstra dem i en torr stekpanna i 1 minut på varje sida. 1Servera laxen med den dillstuvade potatisen, grönsallad och citron
Fördela salsan över laxen. 500 g laxfiléi portionsbitar utan skin. Strö blandningen på laxen,låt stå i rumstemperatur ca 20 min. Stek laxen 2-3 min på varje sida
Hetta upp en panna med olja eller smör och stek laxen på hög värme i några minuter på varje sida. Skär laxen i 4 bitar. 600 g skinn- och benfri laxfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.