Hej på er. Hoppas ni haft en fin helg så här långt. I morgon väntar jobb igen. Känns som att jag börjar komma in i det liiite mer nu, men allt är väldigt mycket nytt och det mesta handlar ju om att lära känna de nya brukarna och lära sig deras rutiner
Skär kasslern i skivor. Låt broccolin tina något. Lägg kasslern och broccolin i en smord eldfast form. Vispa grädde och blanda ner champinjonstuvningen
Hej. Gud så länge sen det var nu. men det är så roligt att vara tillbaka och se att ni fortsätter att kika in, lämnar kommentarer och dessutom blir fler och fler som hittar hit
Med denna rätt så lekte jag lite med fantasin, tog lite vad jag hade och försökte skapa något gott. Jag hade bara bladspenat, vitlöksost och vanlig skinka runt om kycklingen men tror absolut att den blir godare om man använder vanlig färskost utan smak och någon ört så som basilika, salvia eller liknande istället
För flera år sedan när jag och sambon var med i viktväktarna komponerade vi receptet på den här köttfärssåsen som innehåller ungefär lika delar köttfärs och grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.