Igår provade jag mig fram med den här gratängen och den blev SÅ god. Hej och hallå. Tomat, basilika, vitlök, bacon och pinjenötter – allt i kombination med gräddig sås
Hacka paprikan och rör ner tillsammans med ärtor och majs. Har planerat en tripp till Burträsk för marknad i morgon och idag blir det hockey och mello hemma hos vänner
När jag var barn och bodde på missionsstationen i Congo hade vi egna höns som försåg oss både med ägg och kött, och söndagsmiddagen bestod ofta av just höns
Tina och skiva/strimla kycklingfilénoch lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Skär en ficka längs med filéerna och vik isär. Servera med eller utan kolhydrater. Att fylla och linda in kycklingfiléer i skinka är ju knappast något nytt, men det tål att varieras och upprepas - i det OÄNDLIGA som man så ofta säger
Ikväll med blev det en kycklingfilé fylld med ädelost och inlindad i bacon. Eftersom det finns så dåligt med tid på vardagarna står matlagning högt på listan på favoritsysselsättningarna på helgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.