Smaka av med salt och peppar. Servera med ris och sallad. 400 g lövbiff. Bryn köttet i olja i en stekpanna, tillsätt lök, svamp, bryn ytterligare någon min
Servera med en sallad. 8-10 medelstora potatisar. Sätt ugnen på 225 grader. Skala och hacka löken. Stek köttfärs och lök i en stekpanna och tillsätt kryddor, tomatpuré, salt, soja och vatten
Häll i grönsakerna och låt brynas tillsammans med kycklingen ett tag. Strimla kycklingen (eller häll i chicken fillet påsen) och bryn den i lite olja eller Fry easy (sprayolja)
Späd med mjölken under omrörning. Smaksätt med salt och peppar och rör ner dillen. Servera med pressad potatis och kokta grönsaker eller rivna morötter
Krydda med salladskryddan. Täck med plastfolie och sätt in i kylen i några timmar så den får "dra". Receptet fick jag när jag var med i Viktväktarna första gången 1995
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.