Brr, riktigt kallt och massor av snö. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Under semestern när man har som mest tid kan det nästan verka lite motsägelsefullt att vilja att matlagningen ska vara snabb och enkel, men att vara ute i solsken och må gott både ger och tar på krafterna
Det här receptet hittade jag hos Krille på Nu kokar jag, en underbart god och somrig paj med rabarber, jordgubbar och vit choklad, som jag gjorde och tog med mig till årets påskfirande
Med finaste sommarvädret den här veckan kommer även somrigaste receptet lastat här. Superfräsch och härlig vattenmelonsallad med en mör smakrik kyckling
Frosta glasen, häll äggvitan på ett tefat, doppa först kanten på och sedan i strösockret. Lägg lime och citrongräs i en mixer eller matberedare tillsammans med sockret och istärningarna
Idag tog jag tillvara på en del av köttfärssåsen och använde i en pastagratäng. Den här gången fanns det en zucchini och röd lök men jag hade lika gärna även kunnat peta i champinjoner och tomater
Precis runt hörnet där vi bor ligger ett torg, Auerbachplatz, som varje tisdag och fredag (året om. ) förvandlas till marknadsplats där man kan hittar tonvis med frukt och grönt, blommor, färsk pasta av olika sorter, ostar, ägg, kött av alla de slag, delikatesser och kläder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.