Vegan Sarma (fyllda kåldolmar på surkål)
Veganrecept & Galna Upptåg
Veganrecept & Galna Upptåg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 1 surkålshuvud
  • 300 g tinad sojafärs
  • 1 dl ströbröd (glutenfritt fungerar också)
  • 2 msk potatismjöl
  • 1 dl okokt grötris
  • 1 dl kolsyrat vatten
  • 2 msk hackad persilja
  • olja
  •  
  • Redning
  • 2 dl soja eller havregrädde
  • 1 grönsaksbuljongstärning (för glutenfri titta hit)
  • 5 msk olja eller mjölkfritt margarin
  • 1 msk potatismjöl
  • 2 tsk paprikapulver
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.