Kycklingen hade jag klart för mig redan på förhand. Den ville jag grilla i ugnen rakt upp och ner men sedan var det lite mer osäkert vart vi skulle hamna med resten och om jag ska vara ärlig så var jag inte helt hundra när vi skulle sätta oss och äta om avokadon skulle smaka gott, om det skulle bli för mäktiga paprikor eller om den kalla paprikasåsen skulle vara en sak för mycket på tallriken
Igår hade jag med mig en supergod lunchlåda till jobbet. Svamp är däremot en nyupptäckt godsak för min del, det var inte länge sen jag ratade svamp helt men nu äter jag det gärna
Idag blev det vegetarisk menemen - en turkisk äggröra. Fetaosten smälter i munnen och tillsammans med röd paprika blir det riktigt gott och mättande med menemen
Superenkel att göra är den här vegetariska gratängen, men det behöver ju inte vara krångligt för att vara gott (mycket godare än jag lyckades få till det på bilden
Kokos och lime i hett sällskap. Gjorde en kikärtsgryta, med lite fusk som man får ta till ibland när man inte orkar eller har tid att laga från grunden
Ja, ni får faktiskt finna er i att jag tjatar om Italien och den goda maten därifrån. Jag älskar det italienska köket med alla örtkryddor, parmesan, mozarella, oliver och goda oljor
Jovars, den är riktigt god och lätt. Broccolisoppa med jordnötssmör. Den här soppan komponerade jag för länge sedan och jag hittade receptet på en lapp igen nyligen
Inte visste jag att det var så lätt att lyckas göra en god version hemmavid, från scratch. Denna rätt är min standardbeställning varje gång jag äter på en indisk restaurang
Grön Sanjay Gupta Linsröra. Med halloumi, avokado och ugsstekt aubergine. Nu har jag en lillasyster som, i och med att hon är vegetarian, har inspirerat mig till att laga nya "flavoursprakande" vegetariska rätter