Kanske så att rulltårtan har fått tillbaka lite av sin stjärnglans nu på senare år i och med småkakans återintåg på fikabordet och att det faktiskt är inne med hederliga klassikerigen
Skaka av vattnet och torka den gärna lätt med lite papper eller en handduk. Vill minnas att mormor gjorde pytt då och då från kylskåpets rester, Kanske mamma med
Blanda med räkor, stenbitsrom, rödlök, dill, citronskal och -saft, salt och cayennepeppar. Fyll avokadon medskagenröran och riv över lite citronskal och garnera med rödlök
Vispa äggvitorna medhälften av sockret till ett hårt skum. Bred ut på plåt med bakplåtspapper. Det var första gången jag gjorde den här klassikernmen definitivt inte sista
Roligt namn har den också. En riktigt god höstgryta som man kan använda den nyplockade svampen i. Nu har jag ju redan postat min favoritköttgryta så den här får väl komma på andra plats
Stek potatisbitarna i smör och rapsolja så de får engyllenbrun färg, krydda med salt och peppar. Receptet kommer vi så klart att dela med oss av till er, så fort vi lagt våra vantar på det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.