Skira äggen. Vispa äggvitorna till ett styvt skum. Vispa samman äggulor, socker, mjölk och grädde. Blanda samman vetemjöl och bakpulver och tillsätt genom att sikta i det genom en sil så att alla klumpar försvinner
Hej nya vecka. Hoppas din måndag börjat på bästa sätt. Min har börjat ganska lugnt med en frukost och en morgonpromenad o nu sitter jag och dricker en kaffe och ska ge er ett nytt recept tänkte jag Ett ”nyttigt” sådant dessutom
Och visst håller denna mumsiga och i mitt tycke tidlösa dessert än. Läs även andra bloggares åsikter om recept, mat, dessert, efterrätt, Gino, banan, kiwi, jordgubbar, frukt, vit choklad
Fortsätter spåret med enkla desserter, häromdagen blev det rårörda blåbär och idag så får det bli ett varmt tillbehör så man blir lite varmare i det här höstrusket
I julklapp på jobbet så fick vi en läcker whiskycheddarost. Den sista skalken revs ner och hamnade i den här pastasåsen tillsammans med resterna av julskinkan
obs. smeten är lite svårhanterlig utan ägg, men funkar bara man är försiktig o liksom skrapar av dem. Men vill ni så tillsätt 1 ägg, då blir det en helt annan smet, dock ej för äggalergiker som min son