Men en lunch hann vi fixa, nämligen kycklingköttbullar. Om man använder kycklingfiléer lägger man först dem i en matberedare och kör tills den malts ner
Skär upp kycklingfileer till mindre bitar. Stek upp kycklingen, tills den är börjar bli genomstekt. Stek liten stund tills löken börjar bli genomstekt och så du är säker på att kycklingen inte är rosa längre
Bäst i hela världen var omdömmet från sonen om denna kyckling. Kunde kanske vara oskrivet att dottern totalvägrade kycklingen igen och livnärde sej på ris och ketchup… så saldot blev väl egentligen plus minus noll, om man säger så
Städa, pynta, lussekatter och julmustkyckling är absoluta måsten till första advent. Jag hade tur för det var en av mina favoritsmaker, så i går gjorde jag en kycklingpaj med crème fraiche paprika och chili
a kycklingburgare och kycklingköttbullar som var en veckans varor och intill stod det ett litet minikök där en av de anställda stod och bjöd på smakprover på ett recept ur veckans “Maxiköket”
Till kvällsmat testade jag att göra en fantastiskt god och krämig kycklinggratäng som jag serverade tillsammans med blomkålsris och sallad, receptet hittade jag på matplatsen