Jag älskar det italienska köket med alla örtkryddor, parmesan, mozarella, oliver och goda oljor. Sen gick jag med näsan nere i diket hela vägen hem, men jag hittade inga fler
Längtar till vår och sommar, med sol, bad och grillkvällar. Igår blev det en lite försmak på sommargrill, vi år revben med en kall sallad och en fetaostsås, som jag kryddat med örtkryddor Provencal
Om ni väljer att göra degen i matberedare så väntar ni bara med att tillsätta mandeln till efterråt. De här skorporna blev helt perfekt spröda och riktigt goda
tänk så mycket gott man kan göra med köttfärs. Servera med valfria tillbehör. ITALIENSKA BIFFAR i ÖRTKRYDDAD SÅS lchf4 portioner + 2 matlådor1 gul lök0,5 dl grädde1 msk kalvfond1,5 tsk oregano1,5 tsk basilika0,5 tsk timjan1 ägg1 tsk salt2 krm svartpepparvitlökspepparRoasted Garlic & Pepper (santa maria)700 g fläskfärs1
Lägg i ugnsform och blanda med olivolja, salt & peppar och finhackad rosmarin. Mattias är tveksam om man kan ha en kategori som heter till exempel Italienskt (många recept med mat från andra länder är ju väldigt försvenskade), men det här är ju faktiskt tillagat i det landet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.