Frågor?

FAQ

Här listas de vanligaste frågorna.

1. Vad är en RSSfeed?
En RSSfeed är något vi behöver för att vi ska kunna skrapa era recept så de kommer till vår site. Hur många recept vi kan skrapa är beroende på hur många inlägg ni har registrerade att visa i er feed. Ibland kan problemet vara att vi hämtar hem 6 stycken recept och ni har 20 på er blogg, då kan det vara så att er feed måste ändras så att fler inlägg kan visas och att vi på så sätt kan skrapa fler recept.
2. Hur ändrar jag inlägg per sida i min RSSfeed på blog.se?
När du registrerat din blog.se hos oss så hämtar vår scraper hem de 10 senaste recepten som finns på din sida, sen kommer alla nya recept som läggs in automatiskt. För bloggare med blog.se kan myTaste ej hämta hem gamla recept, endast de 10 senaste. Detta innebär att om du har 50 stycken recept på din blogg när du registrerar dig hos oss så kan vi endast hämta hem 10 av dessa. På blog.se så kan du inte ändra din egen RSSfeed utan måste kontakta din bloggportal och be dem ändra antalet inlägg i feeden.
3. Ändra RSSfeed för blogspot om du använder Feedburner
Har du synkat din blogspot.se till Feedburner måste du själv ändra inläggen i din RSSfeed om vi på myTaste efterfrågar. Har du inte din blogspot synkad till feedburner ändrar vi på myTaste feeden så du behöver inte ändra något alls. Ändra din RSSfeed för blogspot i Feedburner Gå in på ditt feedburner konto Gå in på “Myfeeds” i huvudmenyn Tryck på din blogg du registrerat Gå till “Edit feed details” precis under bloggtiteln Se “Originalfeed” I slutet på denna feed lägg till: För Atom - ?max-results=1000 För Rss - &max-results=1000 Save feed details Klart!
Är du en matbloggare?
Vill du bli medlem?
Gå med nu!
När du besöker myTaste accepterar du vår användning av cookies.OkLäs mer