Glutenfritt, mörkt fruktbröd med kakao
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g röd jäst
  • 3 dl ljummet vatten
  • ½ dl mandelolja, kokosolja eller rapsolja
  • ½ dl mörkt muscovadosocker
  • 1 msk rå kakao
  • 2 stora, ekologiska ägg
  • 50 g mandel - skållad och skalad
  • 50 g grovstrimlade, mjuktorkade fikon
  • 40 g osaltade pistaschnötter
  • 40 g grovstrimlade, mjuktorkade eller färska dadlar
  • 40 g gula russin
  • 40 g torkade, sura körsbär
  • ½ dl mald chia
  • 5 dl mörkt bovetemjöl
  • 2 dl mandelmjöl
  • 1 msk malda psylliumskal/husk
  • 2 krm salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.