Det firade jag imorse med att baka ett nyttigt och glutenfritt bröd. Jag blir alltid lite skeptisk när man på andra bloggar läser om att något är så fantastiskt och otroligt gott och en favorit men allt som stod om det här brödet stämmer
Tillsätt smör, brödsirap, ev brödkryddor och ättika. Bröddeg. ½ dl mörk brödsirap. Ta upp på mjölat underlag, knåda och dela i 4 lika stora delar som bakas ut till runda brödkakor. Jäs på bakpappersklädda plåtar, 2 bröd på varje, i ytterligare 1 - 1 ½ timme. 1-2 msk valfria brödkryddor
Grädda bröden så här. Ta upp degen, knåda den på mjölat bakbord och baka ut den, antingen till 2-3 limpor eller 4 brödkakor. Sätt ugnen på 200 grader och låt degen bröden jäsa 30 minuter under bakdukar. Brödkakor 12-15 minuter mitt i ugnen