Fiskgryta med ajvar och kokos
Millas Hälsoblogg
Millas Hälsoblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Fiskgryta med ajvar och kokos (ca 8 port)
  • 200 g skogschampinjoner
  • 1-2 gul lök
  • 2-3 klyftor vitlök
  • 250 g körsbärstomater
  • 1 röd paprika
  • 1 burk ajvar relish stark (340 g)
  • 2 dl kokosmjölk
  • 1 dl vatten
  • 4 portionsbitar laxfiléer
  • 1 pkt torsk
  • 1 påse färsk bladspenat (70 g)
  • 1/2 kg räkor med skal
  • salt och peppar
  • smör eller kokosfett, att steka i
  • ev maizena till redning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.