Ugn 225º. Rör ihop ingredienserna till den kalla såsen och låt den stå i kylskåpet och gotta till sig. Finfördela matfettet i mjölet till en grynig massa
Tog ett par försök innan jag kom fram till ett recept jag blev nöjd med, och trots detta så provar jag mig fortfarande fram med kryddningen när jag gör denna då det är lätt att få den för salt
Hello. För ett tag sedan fick jag skärppost och virus i min bloggdator, buhuu. Datorn ska därför strax in på reparation, så under tiden får jag blogga från vår ”tråkdator”
Hög tid för ett nytt inlägg här igen, bättre sent än aldrig som man säger. Det börjar bli dags att uppdatera receptförrådet igen, blir med jämna mellanrum rätt trött på att laga gamla vanliga recepten
Den här kebabsåsen är jättegott till hemmagjord kebab. Använd valfri styrka på tacosåsen. Använder man mild tacosås kan man få ha på lite extra cayennepeppar (om man vill ha styrkan förståss) och om man använder stark tacosås behövs det inget eller väldigt lite cayennepeppar
Kebabsåsen från Huskvarna/Jönköping är något speciellt. Många som besöker trakten kommenterar just kebabsåsen att det inte finns något liknande och så god i övriga landet
Till dagens goda kycklingkebabrulle åt vi den här kebabsåsen. Kebabsås0,75 dl majonnäs2 dl crème fraiche0,5 dl chilisås1 krm paprikapulversalt och svartpeppar1 msk färsk finhackad persilja1 tsk dragon1 tsk kebabkrydda1 krm cayennepeppar1 tsk citronsaftBlanda alla ingredienser i en skål
Hittade lite nya, spännande produkter på Coop förra veckan. Märket är Simsalabim och i den här kylen hittade jag kycklingkebab, nötkebab, kebabbröd och olika såser
Man kanske inte kan blogga om något så enkelt som en sallad men när man just nu sitter på ett försenat SJ tåg kan man ju alltid drömma om lite mat att stoppa i sig