Lamminnanlår med gremolata och krämig rotfruktsgratäng
Tildas Kök och Vin
Tildas Kök och Vin
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 pers
  • 600 gram lamm
  • 1 dl olivolja
  • 4 stora vitlöksklyftor
  • 2 msk hackad färsk rosmarin
  • Saft av
  • 1/2 citron
  • 100 grader till
  • 59-60 grader
  • 2 dl finhackad persilja
  • 10 msk rapsolja
  • 4 vitlöksklyftor
  • Flingsalt
  • 2 vitlöksklyftor
  • 8 potatisar
  • 4 morötter
  • 2 palsternackor
  • 1/2 purjolök
  • 1-2 dl riven ost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.