Vi testade att göra hamburgare med en SousVide. Mecka ihop tillsammans med favoritingredienser. Måste säga att av det som vi provat att laga medSousVide så var det just hamburgare som blev godast
Enligt uppgift blir t ex kött som tillagats med SV-teknik mycket mörare och saftigare samt att aromerna stannar kvar i köttbiten eftersom den är tillagad i vakuumpåse
Sänk i så fall ner plastpåsen i ett vattenbad så all luft pressas ut och förslut med en påsklämma. Ta ut steken ur vakuumförpackningen och hetta upp en stekpanna med smör och olja
Skär ett snett snitt i varje filé och servera tillsammans medrisotto och brynt sparris. Så idag efter lite måsten som läxor och tvättfix spelar vi golf och avslutar med en god middag
1. Hacka aprikoserna fint 2. Häll alla ingredienser, i en kastrull. Småkoka ca 5 minuter. 3. använd mixerstav till att mixa det hela till en slät glaze
Jag ska inte ta åt mig äran för allt, för det är alltid min man som gör risotton här hemma. Pensla med olja och grilla ränder på kycklingfiléerna i en grillpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.