Gör först aiolin. Skala vitlöken och lägg den i en matberedare med äggulor, senap och vitvinsvinäger. Slå sedan oljan i en fin stråle under tiden mixern går
I lördags var min syster med familj på middag. Det var länge sen vi sågs bara var vi och jag har sagt länge att jag skulle bjuda dem men tiden har rusat iväg som vanligt
Kanske låter lyxigt, och det är det oxå, men man behöver inte ha mycket oxfilé, eller man kan byta ut den mot fläskfile och efter att ha tagit av makens dyra cognac några gånger så köpte vi ett billigt märke och det är absolut ingen smakskillnad
I lördags hade jag sällskap hela dagen av min mamma och min gudmor. På kvällen bjöd jag på chili con carne och till efterrätt serverade jag äppelkaka med cognac och kallrörd vaniljsås
Skulle ni nu springa över en färsk bit tryffel, ta det då i stället. Jag brukar inte slicka av tallriken, men idag GJORDE jag det Satan i gatan vad gott det var, punkt och slut