När kycklingen är klar iugnen, häll av vätskan som blir och häll sedan över såsen över filéerna. Dela kycklingenibitar och krydda medcitronpeppar och salt
Lägg frysta kycklingfiléerimarinaden på kvällen och låt de tina och marinerasi kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de iugnen när man kommer hem från jobbet
Om man vill göra det extra lätt för sig gör du den som en gratäng istället där du kokar ihopsåsen och sedan häller den i en form med råa kycklingfiléer, varefter du tillagar allt iugnentillskycklingen är färdig
Krämigkycklingfiléiugn. Skiva eller skär lite större bitar av kycklingfilé. Häll upp i en ugnsform. Kyckling är väl bara så gott och svårt att misslyckasmed
Servera med en kall sås. Mat iugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld medparmalindadkycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.