Lägg upp köttet på ett fat och det är färdigt att servera. Dock kanske det inte alltid finns i vanlig mataffär, utan att du får nöja dig med röda piripiri istället
På mina har jag tomatsås, champinjoner, paprika, kycklingar och salami med ost på den andra. Jag säger bara en sak, omge er med människor som ger er positiv energi
Hej på Er. Lagat & ätit kyckling medbambuskott och champinjoner och stoppat frysen full med matlådor. ) och en lite lagom stor portion med ris, så är det helt OK att äta
Jo, biff medbambuskott – precis som på kinakrogen. När köttet börjar bli klart, tillsätt lök, svamp och bambuskott och häll genast på soja, ostronsås, hoisinsås, sesamolja och vattnet
Börja med grönsakerna och ställ dem sedan åt sidan. Visserligen har jag aldrig varit i Thailand, aldrig ätit på thai men jag har ändå gett mig på en tolkning av en av Thailands populäraste rätter - Tom ka gai - en riktigt het kycklingsoppa
Mönstret på gratängen fixades med paprikapulver. Serveras med ris och grönsallad. Kasslergratäng500 gram skivad kassler1 burk ananas skivad5 dl matlagningsgrädde (vi tog den 7%)1 dl chilisåsharicot vertspeppar, paprikakrydda150 gram riven ostLägg kasslerskivorna i ugnsfast form och dela annanasen och lägg äver
Riv vitlök och ingefäran på ett fint rivjärn och slå oljan över, låt dra en liten stund. Slå oljeblandningen i en stekpanna och fräs några sekunder tillsätt kött och champinjoner fräs kort, i med löken
Falukorvsgryta med pasta. Fräs på detta så att purjon mjuknar något. Tillsätt creme fraiche, mjölk, persilja och buljongtärning, smaka av med svartpeppar
Tillsätt övriga grönsakerna i woken/stekpannan och fräs dem hastigt tillsammans med kycklingen. Lägg till sist i cashewnötterna och garnera med torkad thaichili
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.