Gratinerad laxfärserad bergtungafilé
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 bergtungafiléer
  • 150 g färsk laxfilé
  • 1 liten morot
  • 1 liten gul lök
  • 1 lagerblad
  • några kryddpepparkorn
  • 5 dl fiskbuljong
  • 1-2 msk riven pepparrot
  • 3/4 dl crème fraiche
  • 100 g rökt laxfilé
  • salt, peppar
  • 1 röd paprika
  • 1 gul lök
  • 1-2 tsk sambal oelek
  • 4 dl torrt vitt vin
  • 4 dl vatten
  • 1 fiskbuljongtärning
  • 6 msk smör
  • salt
  • ev maizenaredning för ljusa såser

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.