SOMMARKÄNSLA OCH GRILLMAT
Malin's Diner
Malin's Diner
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g naturella cashewnötter
  • 2 msk grovhackad färsk rosmarin
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk flingsalt
  • 10 minuter
  • 190 grader varm
  • 3 st huvuden romansallad
  • 1 knippe dill
  • 3 st äggulor
  • 2 dl rapsolja
  • 1 tsk senap
  • 5 st anjovisfiléer
  • 1 st rödlök
  • Krutonger
  • Kall currysås med Mango Chutney
  • 3 dl Créme Fraiche
  • 1 dl Mango Chutney, Geeta´s Mango & Ginger chutney
  • 1 tsk curry
  • 1/2 - 1 röd chili, finhackad
  • flingsalt & svartpeppar
  • Marinad
  • 3 kvistar rosmarin
  • 2 vitlöksklyftor saften av 1 apelsin 2 msk balsamvinäger
  • 2 msk rödvin
  • 1 msk flytande honung
  • 5 msk olivolja
  • flingsalt & svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.