Daimbiskvier
ericasmeny.blogg.se -
ericasmeny.blogg.se -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 25 se
  • Daimbiskvier
  • 40 st småa
  • Bottnar: 300 g mandelmassa
  • 1 1/2 dl socker
  • 2 äggvitor ( spara äggulorna)
  • Daimsmörkräm: 300 g rumsvarmt smör
  • 5 dl florsocker
  • 3 äggulor 2 tsk vaniljsocker
  • 1 1/2 msk kokande vatten
  • 4 st dubbeldaim, grovt hackad
  • Dekor: 250 g ljus choklad ( jag använde Marabou mjölkchoklad)
  • 1 msk neutral olja
  • 1 st dubbeldaim, finhackad
  • Grädda i 175 grader, ca 15-25 min, beror lite på storlek och ugn.
  • Håll koll!
  • Daimbiskvier
  • 40 st småa
  • Bottnar: 300 g mandelmassa
  • 1 1/2 dl socker
  • 2 äggvitor ( spara äggulorna)
  • Daimsmörkräm: 300 g rumsvarmt smör
  • 5 dl florsocker
  • 3 äggulor 2 tsk vaniljsocker
  • 1 1/2 msk kokande vatten
  • 4 st dubbeldaim, grovt hackad
  • Dekor: 250 g ljus choklad ( jag använde Marabou mjölkchoklad)
  • 1 msk neutral olja
  • 1 st dubbeldaim, finhackad
  • Grädda i 175 grader, ca 15-25 min, beror lite på storlek och ugn.
  • Håll koll!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.