Så ni kan räkna med att det kommer bli en massa blogginlägg från New York i sommar. Vi satt bokstavligenoch lyssnade på läraren som försökte förmedla att muffins, även om det var "Bran muffins" (muffinsmedhavrekli) inte var en bra frukost
Blanda ihop bären med mjöl och socker i en bunke. Serveras medvaniljsås, grädde eller glass. Den ena plattar man ut och använder som botten ochväggari pajformen
Hela maträtten kunde Sigrid vara medoch hjälpa till att göra. Börja med den fyllning du vill ha. Läggfyllningen på ena sidan av den utplattade degen ochvik sedan i hop den på mitten
Om hålet ser litet ut gröp ur litemed en sked så att ett ägg får plats. Knäck varje äggi en skål och skeda först över gulan, och sedan så mycket vita att det fyller avokadohålet
Obs lägginteivaniljstångeninnan du skummat klart, då riskerar de goda vaniljfröna att följa med. Vi har några svarta vinbärsbuskar, som brukar förse oss med bär tillräckligt för att koka några omgångar sylt
Jag har exprimenteratlitemed det som ska mumsas på tillfirarbubblet, och här är nu resultatet. Får du inte tag på ekologiskapelsin kan du ersätta skalraspet medlite mald ekologisk pomerans
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.