Ravioli med tre olika fyllningar och tre såser.
Lolos Matblogg
Lolos Matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 gr durumvetemjöl
  • 3 ägg 1 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  •  
  • Pestofyllning
  • 2 msk pesto
  • 2 msk ricotta
  • 2 msk parmesan, riven
  • 2 msk mozzarella, riven
  •  
  • Parmafyllning
  • 2 msk hackad valfri parmaskinka
  • 2 msk ricotta
  • 2 msk parmesan, riven
  • 2 msk mozzarella, riven
  • 3 dl grädde
  • 1 ½ dl vitt torrt vin
  • 2 msk kalv eller grönsaksbuljong
  • 1 - 2 vitlöksklyftor, pressade
  • ½ dl parmesan, riven
  • ½ dl mozzarella, riven
  • ½ dl ricotta
  • salt och peppar
  • 20 valnötter, finhackade och man vill lyxa till det, tillsätt 20 gr rostade pinjenötter.
  •  
  • Gorgonzolasås
  • 3 dl grädde
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 2 msk kycklingfond
  • 1 ½ msk HP-sås
  • 1 tsk worchestersås
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 125 gr gorgonzola
  • Lägg i kycklingfond, HP-sås, worchestersås och balsamvinäger.
  • Koka ihop såsen ca 10 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.