Ta ut små kulor av glassen och lägg på ett fat som tål att ställas in i frysen. Frys kulorna. Smält de båda chokladsorterna var för sig tillsammans med kokosfettet
Utrustning. 2 st (ca20,5x5,5 cm) runda sockerkaksformer. Värm ugnen till 175°C med galler i mitten. Smöra formarna, klä sedan botten i varje form med en rund utklippt bakplåtspappers bit
Börja med att läsa hela receptet, du har inte tid att läsa när du väl börjat. Förbered med att olja en marmorskiva och tag också fram en degskrapa och en kraftig sax som också oljas in
Nu känns det som en evighet sen ja skrev sist,men har inte mått så bra men nu börjar det kännas bättre så nu hoppas jag kunna visa det jag har hållt på med
Godis, godis. ) Att laga denna fudge är roligt och går fort. Ända nackdelen är att du måste vänta på att den stelnat i kylen, men sedan är det fritt fram att njuta