(Vi har till ochmed blandat in Planksteksakademin, en hyvens sida på nätet för alla som gillar plankstekar, vars medlemmar engagerade sig i frågan och hjälpte oss med fin support
Idén var att göra en rätt med både kokt och stekt fisk (även om fisken i slutändan blev ångkokt och stekt) med en sås som matchade var och en av fiskbitarna
Remouladen gjorde jag helt från grunden och började först med majonäsen. Smaka av med salt. Idag fick jag för mig att göra lite Remouladsås och när jag ändå höll på blev det en Bearnaise oxå
Stekte köttet hastigt i smör med salt och peppar. Eller det var en sanning med modifikation. "Huvudrätt" heter den och är till för er som vill ha middagstips
färskpotatis kokt i vatten med salt och dill. Gott med en grillad, halv citron att pressa över. Det är lätt att övergrilla laxen så den blir torr, men den här var helt perfekt grillad
Riktigt smakrikt och gott att äta som rulle med tortillabröd eller till en matig sallad. Hallå, nu måste jag bara få dela med mig av kvällens middag här hemma
Sila av löken och blanda såsen med gräddblandningen. Smaka av med salt. Lägg dem tvåochtvå enligt bilden och knyt ett hushållssnöre runt midjan på var och en
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.