Örtbakade lammracks med potatisrullar och balsamicosås
Smått & gott
Smått & gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • Lammracks
  • 1,3 kg lammracks
  • 1 knippe bladpersilja
  • 2 kvistar rosmarin
  • 1 citron, rivet skal
  • 2 vitlöksklyftor flingsalt och nymalen svartpeppar
  • 100 g smör
  • 1 dl ströbröd
  • Balsamicosås
  • 1 gul lök
  • 1 morot 1 vitlöksklyfta 2 dl rött vin
  • 1 dl balsamvinäger
  • ½ dl kalvfond, koncentrerad
  • 1 msk soya
  • 1 msk råsocker
  • 1 msk smör
  • ev. maizena redning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.