Påsken är över och jag har varit hemma i Örebro tillsammans med killen och firat lite. Skickar med en bild på mitt bidrag till denna påskbuffé - en supersnygg Laxcheesecake i påskens tecken
I lördags på landet gick jag "all in" med kött, potatis och tillbehör. Tror faktiskt inte att varken köttet eller den bakade rödlöken skulle ha smakat bättre med sås
Lammracksmed sötpotatiskaka och balsamicosky. När jag äntligen fick provat att tillaga lammracks, hade jag väl glömt min systemkamera på jobbet, så det fick bli till att ta bilder med pocketkameran, vilket inte alls blir lika fina bilder Men men
citronklyfta och dillvippa Servera med. Ingredienser 2 bitar lax à 150 g skal och saft av ½ citron salt och peppar 1 msk klippt gräslök 200 g broccoli 1 skalad och urkärnad avokado 2 msk lätt crème fraiche 2 msk finhackad dill Garnera med
Blanda marinaden och lägg i tillsammans med dina lammracks i en påsen. Tog upp ett gäng hela lammracks samt en bit entrecoté på ben ur frysen inför att goda vänner skulle komma på besök
Tranchera lammracksen, lägg upp med spaghettin, en rosmarinkvist och den hyvlade sommartryffeln. Tillbehöret idag kanske inte är något man brukar förknippa med just lammracks, men jag tror att det kan bli bra kombination
Under påskhelgen åt vi en del lamm, bland annat de här lammracksmed ugnsbakade små potatisar och rödlökar, rosmarinsås, karamelliserade endiver och bröd- och valnötskrisp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.