Eftter ungefär halva tillagningstiden gått klippte jag över dilloch lade på citronskivor. Maken fyllde år i lördags och då bjöd vi på bland annat snittar, av vilkavissa var dekorerade med räkor
IngredienserPortioner. 4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Blanda smöret meddillenoch den hackade tomaten, klickablandningen över fisken. Blanda kräftstjärtarna med färskosten, lägg en klick på varje fiskfiléoch rulla ihop, lägg tätt i en ugnsfast form
Klipp över färsk dilloch servera. Ta fram en stor stekpanna, stek lök, vitlökoch grönsaker i kokosolja och rör runt, låt dem mjukna liteoch ej ta för mycket färg
DillochdragonsillDilloch dragon har något gemensamt som förenar dem. Såsen smakade inte alls som jag hade tänkt mig så jag tog i stället vad jag hade hemma och hämtade inspiration ur sillakademinsklassiska bok om sill
Nördar finnsinom alla områden), däribland bröd med granatäpplekärnor, äppelrökt bacon och ett rågbröd meddill som jag tagitinspirationifråntill detta brödet jag gjorde häromdagen
Dillen, rotsellerin, vinägernoch den generösa gräddskvätten gör sitt jobb. Det här soppan fickliteuppiggningmed gurkmeja, eftersom den annars är lite blek ochinte ser så himla kul ut
IngredienserPortioner. 4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Krämigheten hade säkert mycket att göra med den där överblivnaPhiladelphiaosten som behövde komma tillanvändning, prickarna hade garanterat med den ansenliga mängden dillochcitronskal som vi är generösa med (fullständigt galna i)
Fördela räkorna och resterande dill över, och täck med smeten som är kvar. Finhackadillen, ochtillsätt hälften av den, ägg, grädde, limesaftochpotatismjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.