Kyckling tycker jag om. Det här är en variant på en favorit bland just den typen av kycklingrätter. Det jag har lagt till utöver min vanliga variant är purjolök och vispgrädde i blandningen som läggs över kycklingfiléerna innan ugnen gör sitt
baconlindad kycklingfilé med ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Det blir knappast enklare än såhär att göra en riktig god ugnsstekt kyckling. Kyckling, salvia, vitlök och citron är vanliga smakkombinationer men det som är spännande i det här receptet är kanelen och mjölken
800 g stekt kyckling i täringar. Blanda pesto, crème fraîche och gräddfil. Blanda med pastafjärilarna. Lägg övriga ingredienser i en stor skål och blanda med pastan
För några dagar sedan fick jag ett paket som innehöll en nyhet från Kelda. Kelda laga mat 4 % den är fri från konstgjorda tillsatser, låg fetthalt men behöll ändå en väldigt krämig & god smak, den kommer jag defenitivt att köpa igen
Den här pastarätten med kyckling, spenat och soltorkade tomater åt vi i fredags. lite maizena för redning av såsenparmesanostSkär kycklingen i bitar och stek den i lite smör
Skär kycklingen i lagoma bitar och stek dem i olja tills dem är klara. När osten har smällt och blandats med såsen så häll i kycklingbitarna och rör om
Det var en kycklinggryta med bacon och champinjoner. Kyckling och bacon är smaker som jag alltid har tyckt om och som jag tycker passar väldigt bra ihop