Kardemummakola. 2 dl vispgrädde. 3 dl strösocker. 1 dl ljus sirap. 1 tsk vaniljsocker. 100 gram smör. Här nedanför har du lite olika smaker du kan ge dina kolor
Att riva lite limeskal i smeten och sedan doppa kolorna i vit choklad är en härlig kombination men även en kardemummakola doppad i ljus choklad är en superhärlig mix
Kardemummakola. For all my english speaking followers, click "translate" on the left side of my blog and you'll get somewhat of an idea what I'm talking about
Kardemummakola. Smält smöret i en tjockbottnad, vid kastrull. Rör ned vispgrädde, strösocker, sirap och vaniljsocker och låt koka utan lock cirka 15-30 minuter
Färdigt på. 1 tim Tips. Ett kulprov gör man lätt genom att droppa en bit smet i ett glas kallt vatten. Om kolan stelnar och går att forma till en liten kula med fingertopparna så har den kokat färdigt
Kardemummakola. Tips. Ett kulprov gör man lätt genom att droppa en bit smet i ett glas kallt vatten. Om kolan stelnar och går att forma till en liten kula med fingertopparna så har den kokat färdigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.